Nakon nekoliko pokušaja–let’s start from scratch

Autor Tomislav Tipurić | Objavljeno u Općenito | Objavljeno 15. prosinac 2011, 17:06

0

Start receptDa, istina je, nekoliko sam puta započeo sa svojim blogom. I da, istina je, svaki je put do sada završio – bezuspješno. Po čemu je ovaj put drukčiji? Ne znam, no trudit ću se da bude drukčiji, tj. da budem ažurniji član ove velike online zajednice. Dakle – let’s start from scratch!

O čemu ću pisati? Pa iz samog naslova je jasno – fokus će biti na računarstvu u oblaku, većinom s developerskog ili po hrvatskome razvojno-inženjerskog gledišta. Bavit ću se i drugim tehnologijama, poput HTML-a 5, Silverlighta, općenitog .neta, vjerojatno u nešto manjem obimu. Na blogu ćete moći pronaći i informacije o događajima koje ćemo raditi,a vezani su uz nove tehnologije. S vremenom ću ovdje objavljivati i prezentacije,demoe i slične materijale s predavanja koja budem držao. Uvjeren sam da će biti za svakoga ponešto.

Eto, toliko za prvi post, želim svom blogu dobrodošlicu u oniline svijet, a svima vam dobrodošlicu na svoj blog. Kontakt podatke imate u sekciji “O meni”, pa se slobodno javite.

Komentiraj